Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Έρχεται το Strongholds Mode

Με την έλευση του 9.2 patch στις επόμενες ημέρες, η WG θα προσθέσει στο WoT ένα νέο πολύ ενδιαφέρων mode, το Strongholds. Με το mode αυτό δίνονται νέες δυνατότητες και στόχοι στις clans πέρα από τα γνωστά Clan Wars για ομαδικό και ανταγωνιστικό παιχνίδι ενώ φαίνεται πιο εύκολη η προοπτική για απολαβές για όλα τα μέλη των clans που θα ασχοληθούν σε σχέση με τα CW.
Παρακάτω θα δούμε τι ακριβώς είναι αυτό το mode.

Καταρχήν το Strongholds mode θα είναι προσβάσιμο απευθείας μέσα από το παιχνίδι και δεν θα έχει καμία σχέση με Clan Wars. Για να εμπλακεί μια clan σε αυτό θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 20 μέλη και ο commander της να δημιουργήσει to Stronghold της clan μέσα από το παιχνίδι.
Φανταστείτε το Stronghold σαν ένα εικονικό στρατόπεδο της ομάδας, με μια περιοχή γύρω του, όπου μπορούν να προστεθούν διάφορα βοηθητικά κτήρια τα οποία θα δίνουν μόνιμα διάφορα bonous σε όλα τα μέλη της ομάδας. Τα bonus αυτά μπορεί να είναι επιπλέον credits, xp κλπ από όλες τις μάχες που κάνουν τα μέλη της clan και το ποσοστό τους θα κυμαίνεται ανάλογα με την αναβάθμιση που θα έχει γίνει σε αυτά τα κτίρια.


Κάθε κτίριο στο Stronhold της ομάδας θα μπορεί να αναβαθμιστεί σε μεγαλύτερο level ώστε να δίνει μεγαλύτερα bonuses στα μέλη της και για να γίνουν αυτές οι αναβαθμίσεις θα χρειάζονται Industrial Points (IP). Τα IP θα κερδίζονται από μάχες που θα δίνονται από τις clans στο Stronghold Mode. Αυτός είναι και ο λόγος που θα οδηγήσει τις clan να πολεμήσουν σε αυτό το mode. Οι μάχες στο Stronghold θα είναι 3 ειδών με το δεύτερο και τρίτο να μας έρχονται σε επόμενα patches.

  1. Skirmisses.  Το mode αυτό μοιάζει αρκετά με τα γνωστά σε όλους μας Tank Company και Tank Battles και θα βάζει αντιμέτωπες τυχαίες ομάδες.. Αυτό είναι και το μόνο είδος μαχών που θα έχουμε διαθέσιμο στο 9.2 patch.
  2. Attack Stronghold. Σε αυτό το είδος μάχης θα μπορεί μία ομάδα να επιλέξει και να επιτεθεί σε κάποια συγκεκριμένη αντίπαλη ομάδα.
  3. Defend Stronghold. Σε αυτές τις μάχες υπερασπιζόμαστε το stronghold μας από επιθέσεις άλλων ομάδων.
Στους δύο τελευταίους τύπους μαχών που όπως είπα και πιο πριν θα προστεθούν σε μετέπειτα patch οι ομάδες θα μπορούν να κλέψουν IP από τις αντίπαλες clan και να τα προσθέσουν στο stronghold τους. Με αυτό τον τρόπο οι κερδισμένοι θα δυναμώνουν την βάση τους ενώ παράλληλα θα αποδυναμώνουν τις εχθρικές.



Oι μάχες skirmish που θα έχουμε με το 9.2 patch θα έρχονται σε 3 κατηγορίες, όπως βλέπετε και στην παραπάνω εικόνα για να μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι παίκτες ανεξάρτητα πόσο ψηλά έχουν ανέβει στο Tank Tech Tree.

Όπως βλέπετε το Stronghold mode φαίνεται αρκετά ενδιαφέρων και θα δώσει νέα έννοια υπόστασης στις clan καθώς θα προσφέρει νέους στόχους νέες δραστηριότητες και νέες απολαβές γι' αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου